2 SSD-uri de buget (2020)

Salut astazi vom vorbi despre ssd-uri si cu ce ne ajuta ele
Acestea fac ca sistemele să se pornească mai repede, jocurile se încarce mai repede și fac experiența de a naviga pe web, de a lucra sau de a face orice altceva pe un PC sau Mac
SSD-urile pot scrie sau citi date la viteze incredibile în comparaÈ›ie cu HDD-urile 
SSD-urile care are tip memorie TLC sunt cele mai bune pentru jocuri 


Cum funcționează SSD-urile



SSD-urile vor utiliza trei tipuri principale de memorie, celule cu un singur nivel, multi È™i trei niveluri. Celulele cu un singur nivel pot conÈ›ine un bit de date simultan - unul sau zero. Celulele cu un singur nivel ( SLC ) sunt cea mai scumpă formă de SSD, dar este È™i cea mai rapidă È™i mai durabilă. 
Celulele cu mai multe niveluri ( MLC ) pot conÈ›ine doi biÈ›i de date pe celulă È™i au o cantitate mai mare de spaÈ›iu de stocare în aceeaÈ™i cantitate de spaÈ›iu fizic ca SLC. 
Cu toate acestea, MLC-urile au viteze de scriere mai mici. Celulele cu nivel triplu ( TLC ) pot conÈ›ine trei biÈ›i de date într-o celulă. 
TLC oferă mai multă capacitate de biti È™i sunt mai ieftine decât un MLC sau SLC, deÈ™i au o probabilitate mai mare de rezistenta 
Consumul de energie
InterfaÈ›a de unitate specifică, de asemenea, puterea maximă a unui SSD, deÈ™i multe SSD-uri de întreprindere sunt proiectate pentru a fi reglate în timpul funcÈ›ionării. 
Această caracteristică permite utilizatorilor să optimizeze inteligent performanța sau puterea pc-ului/laptop-ului

1. WD Green, 480GB, 2.5", SATA III
2. Kingston A400, 480GB, 2.5", SATA III
Aceste ssd-uri sunt foarte bune pentru gaming si are o capacitate mare de GB

Tutorial



Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche