Cum să ascundeți rapid și să salvați filele în Google Chrome


Metoda este destul de simplă și ușoară și trebuie doar să urmați ghidul pas cu pas simplu care vă va ajuta să implementați acest lucru. 
Ca și în acest caz, va trebui să instalați o extensie Chrome și să vă asigurați că nu utilizați fila de navigare privată în timp ce implementați aceasta, deoarece extensia nu se va instala în acea filă. Urmați pașii de mai jos pentru a continua

Pași pentru a ascunde rapid și a salva filele în Google Chrome:

Pasul 1. În primul rând, lansați browserul Google Chrome pe computer și acolo trebuie să descărcați și să instalați o extensie care este  Panic Button  , fila care va adăuga un buton în colțul din dreapta sus pe care îl puteți utiliza pentru a ascunde rapid și a salva filele deschise.
Pasul 2. Faceți clic pe butonul „Adăugare la Chrome” pentru a obține extensia la browserul dvs. și odată ce extensia este adăugată, veți vedea pictograma în colțul din dreapta sus al browserului.
Pasul 3. Acum veți avea un buton roșu în colțul din dreapta sus, care este butonul de panică
Pasul 4. Acum puteți ascunde și salva rapid fișierele făcând doar clic pe butonul rosu si veți vedea că toate filele vor fi închise și această pictogramă va deveni verde și va conține numărul file care au fost închise. Pur și simplu puteți restabili aceste file făcând clic din nou pe pictogramă.

Tutorial 


Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche